06 514 584 46 info@morecfs.nl

waarde creatie

en waardebepaling

WAARDE

Zou u over 5 jaar niet graag uw bezit willen verdrievoudigen? Kent u de waardedrijvers?
Werkt u met vuistregels van tennis- of golfvrienden, zoals 1 x de omzet of 8 x de winst?
Welke winst neemt u dan als uitgangspunt? De EBIT, de EBITDA, de EBT, de overwinst?

Welke factoren bepalen de waardegroei?

Een veelheid van subjectieve veronderstellingen over kansen en bedreigingen, zwakten en sterkten bepalen uiteindelijk mede de waarde van uw bedrijf. Welke waarderingsmethoden moet worden toegepast is afhankelijk van de situatie en de omstandigheden. Liquidatie is een volstrekt andere situatie dan een bedrijf in ‘going concern’.

En dan de prijs. Een volstrekt ander begrip dan waarde. Uw bedrijf kan immers in uw ogen zeer waardevol zijn. Als anderen in de markt dat niet willen betalen, zult u uw prijs moeten aanpassen.

En wat dacht u van de waardedrijvers in uw onderneming? Welke factoren bepalen uiteindelijk de opbrengst van uw onderneming op het moment van verkoop? Is dat winst of cashflow? Heeft u hier als ondernemer invloed op? Zou u niet graag willen weten hoe u over slechts 5 jaar uw huidige ondernemingswaarde kunt verdrievoudigen?

Ondernemings structuur

Groei mogelijk maken, stuctuur aanbrengen om risico’s te spreiden of om nieuwe ontwikkelingen op te starten, ontwikkelingen op fiscaal gebied of uw bedrijf klaarmaken voor een overname. Het zijn voorbeelden die er voor kunnen zorgen dat het verstandig is de structuur van uw onderneming te herzien.

Leer de uitgangspunten kennen met een bedrijfswaardering en leer de waardedrijvers in uw onderneming kennen. MORE Corporate Finance & Solutions helpt u hier graag bij.

Omdat u en uw bedrijf het MORE dan waard zijn

waarde creatie 

[

Transparant

U mag van MORE Corporate Finance & Solutions verwachten dat wij overzichtelijk, helder en duidelijk de waarde van uw bedrijf berekenen

l

Creatief

Na een uitgebreide analys gaan wij op zoek naar uw value drivers. Aan de hand van aanbevelingen creeëren wij waarde voor uw bedrijf

Adresgegevens:

Merellaan 53, 1761 WL Anna Paulowna

Fatimastraat 29, 4834 XT Breda

Contactgegevens:

info @ morecfs.nl

06 514 584 46

Aangesloten bij:

Lid van Dutch Corporate Finance Association