06 514 584 46 info@morecfs.nl

complexe

financieringsaanvragen

 

Financierings

begeleiding

MORE Corporate Finance & Solutions is een expert met betrekking tot het oplossen van complexe financieringsvraagstukken. Zowel op het gebied van ondernemingsfinanciering, groeifinanciering, acquisitiefinanciering, onroerend goed financiering als project financiering hebben wij een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd.

In de optiek van MORE Corporate Finance & Solutions dient iedere onderneming een optimale financieringsstructuur te hebben. Dit klinkt logisch, maar in de praktijk blijkt dit bij het merendeel van de bedrijven niet het geval. In allerlei situaties kan een inadequate financieringsstructuur een belangrijke negatieve invloed hebben op het succes, de waarde maar ook de risico’s van uw onderneming. Daarom adviseert MORE Corporate Finance & Solutions haar relaties om periodiek te checken of de financieringsstructuur van de onderneming nog wel aan de eisen voldoet. Voorkomen is beter dan genezen, want zoals menig ondernemer heeft ervaren willen banken niet direct meewerken aan een herfinanciering op het moment dat een bedrijf een moeilijkere periode meemaakt.

 

er is more dan traditionele geldverstrekkers

financieringsaanvragen 

Netwerk

Een uitgebreid netwerk staat tot onze beschikking, zodat voor ieder financieringsvraagstuk gezocht kan worden naar de meest ideale oplossing.

kwaliteit

Door de jarenlange ervaring kunnen wij met stelligheid beweren; wij leveren kwaliteit en altijd opzoek naar de oplossing voor u en uw bedrijf.

Adresgegevens:

Merellaan 53, 1761 WL Anna Paulowna

Fatimastraat 29, 4834 XT Breda

Contactgegevens:

info @ morecfs.nl

06 514 584 46

Aangesloten bij:

Lid van Dutch Corporate Finance Association