06 514 584 46 info@morecfs.nl

Contact

Tip:

U hoeft het niet alléén te doen! Stel niet uit en maak direct gebruik van de expertise: een kop koffie drinken kost niets.

Robbert Kwast heeft onder andere gestudeerd aan de Hogeschool Alkmaar en Radboud Universiteit. Hij is erkend en geregistreerd bedrijfsovername specialist en bedrijfswaarderingsspecialist.

Robbert heeft zijn ervaring opgedaan onder andere als bijzonder beheer officer en als manager en specialist bij overname en fusies bij een grote bankinstelling. Zodoende is hij bekend met de alledaagse praktijk van ondernemers, directies en aandeelhouders in diverse en uitdagende situaties.

Medio 2017 heeft Robbert zijn onafhankelijk en strategisch Corporate Finance kantoor geopend en is voornamelijk actief in de M&A markt binnen het MKB. Naast fusies en overnames en familieoverdrachten adviseert hij bij management buy-ins of buy-outs, bedrijfswaarderingen, herstructurering, bedrijfsconflicten (mediation), waarde-creatie en financieringsvraagstukken. Daarbij is hij altijd op zoek naar de verbinding en samenwerking met partners en specialisten in de sector, die net als Robbert de ondernemer centraal stelt en op zoek gaat naar optimaal resultaat met inhoudelijk excellente kwaliteit.

Robbert probeert zich te onderscheiden van vele adviseurs door daadwerkelijk de tijd te nemen, de relatie zoekt met zijn klanten, zowel voor, tijdens als na de transactie. Veel luisteren naar zijn klanten, met alle aandacht voor de soms ook emotionele aspecten die bij overnames/transacties spelen.

Kernwoorden die bij Robbert passen: luisteren, slagvaardig, analytisch, sociaal, oplossing en resultaat. Aangevuld door zijn enorme (levens)ervaring is hij bij uitstek de adviseur en begeleider voor uw strategische, overname- en financieringsvraagstukken, waarbij hij gebruik maakt van een uitgebreid en in samenwerking opgebouwd netwerk met venture capitalists, informal investors, private equity, banken, fiscalisten, juristen en andere zakelijke dienstverleners.

Adresgegevens

Merellaan 53, 1761 WL Anna Paulowna

Fatimastraat 29, 4834 XT Breda

E: info@morecfs.nl

Bedrijfsinformatie

Robbert Kwast BEc, o.a. gecertificeerd RAB Business Valuator en Insolventierecht (Radboud University)

More Corporate Finance & Solutions B.V.

KVK-nummer: 76654222

BTW-nummer: NL860726836B01

Contact

4 + 8 =

More CFS Anna Paulowna

More CFS Breda

.et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_content { background-color: #ededed !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container .et_bloom_form_header { background-color: #ffffff !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_content button { background-color: #ffcb05 !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_content button { background-color: #ffcb05 !important; } .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container h2, .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container h2 span, .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container h2 strong { font-family: "Dosis", Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; }.et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container p, .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container p span, .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container p strong, .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container form input, .et_bloom .et_bloom_optin_3 .et_bloom_form_container form button span { font-family: "Dosis", Helvetica, Arial, Lucida, sans-serif; } Aanmelden voor de nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang per 4 maanden een update met het laatste financiele nieuws    SUBSCRIBE! You have Successfully Subscribed!

Adresgegevens:

Merellaan 53, 1761 WL Anna Paulowna

Fatimastraat 29, 4834 XT Breda

Contactgegevens:

info @ morecfs.nl

06 514 584 46

Aangesloten bij:

Lid van Dutch Corporate Finance Association